Hotel MOST SLÁVY***

zobraziť mapu
Adresa
Hotel MOST SLÁVY***
Ul. 17. novembra 11
Trenčianske Teplice, 914 51
SK


Hotel MOST SLÁVY***

Popis ubytovania

Hotel MOST SLÁVY sa nachádza v centre Trenčianskych Teplíc, na okraji kúpeľného parku, v tesnej blízkosti rieky Teplička. Celkovú atmosféru hotela dotvára jedinečný MOST SLÁVY s menami významných osobností ocenených na medzinárodnom filmovom festivale ARTFILM.  

Hotel ponúka ubytovanie v jednolôžkových, dvojlôžkových izbách a apartmánoch. Všetky izby sú zariadené štýlovým rustikálnym nábytkom.

Jednolôžková a dvojlôžková izba: kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom, WC, TV-SAT, rádio, telefón, fén a pripojenie na internet (na vyžiadanie). (Izba De luxe naviac - pripojenie na internet, minibar, priestrannejšie izby)

Dvojlôžkový apartmán: denná a nočná časť, vybavenie rovnaké ako izba de luxe (kúpeľňa s vaňou)

Rodinný apartmán: dvojlôžkový apartmán je možné prepojiť s nadväzujúcou dvojposteľovou izbou s pevným lôžkom ako prístelkou a vytvoriť tak rodinný apartmán pre 5 osôb, s dvoma samostatnými kúpeľňami.

2+1 apartmán: 3 pevné lôžka – 2 lôžka v spálni, 1 lôžko v samostatnej izbe, denná časť izby a kúpeľňa s vaňou a toaletou. 

 

V hoteli sa nachádza wellness centrum v ktorom nájdete relaxačný bazén s rozmermi 3,5 m x 7 m a teplotou vody  28ºC, vírivka, fínska sauna a parná sauna.

Okrem klasických wellness služieb hotel MOST SLÁVY ponúka aj liečebné procedúry pod odborným dohľadom lekára – fyzioterapeuta a kvalifikovaných rehabilitačných pracovníkov. 

 

Reštaurácia hotela ponúka pestrý výber jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Špecialitou hotela sú jedlá z diviny. Kaviareň v Hoteli Most Slávy s kapacitou 35 miest predstavuje príjemné posedenie v intimite boxov. Súčasťou hotela je takisto letná terasa.

Hotel je svojim vybavením predurčený aj na kongresové účely, firemné akcie, školenia, semináre, eventy a obchodné jednania.

 Vybavenie
bezbarierový prístup
internet na izbách
internet spoločné priestory
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
ordinácie lekárov
parkovisko
reštaurácia
sauna
vnútorný bazén
wellness centrum
výťah
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené  
konferenčná miestnosť
požičovňa športových potrieb
room service
trezor