Bojnice kúpele

Slovensko

Rezervačné centrum:
0905 986 199

Kúpele Bojnice sú známe od nepamäti, údajne už od r.1549. Sú miestom, ktoré navštevujú nielen pacienti, ale aj ľudia, ktorí potrebujú oddych a relax po každodennom strese. Základom terapie týchto kúpeľov je termálna liečivá voda, ktorá vyviera z 9.prameňov. Je to hydrogén-sírová, vápnikovo horčíková voda s teplotou od 28 do 52 stupňov.

V kúpeľoch Bojnice sa liečia pacienti s chorobami pohybového ústrojenstva, akými sú reuma, artritída, bolesti chrbtice, zápaly kĺbov, skolióza, poúrazové a pooperačné stavy, ako aj stavy po cievnych a mozgových príhodách.. Liečivá voda zlepšuje látkovú výmenu a tým, že zásobuje tkanivá kyslíkom zlepšuje celkový stav organizmu.

Pri liečbe pacientov sa vychádza zo zásad modernej medecíny a dlhoročnej kúpeľnej praxe., Využíva sa široké spektrum procedúr. Ošetrujúci lekár odborník v balneológii a rehabilitácii vyšetrí pacienta a zostaví individuálny plán liečby zodpovedajúci jeho zdravotnému stavu. Školený personál pristupuje k pacientom citlivo a zodpovedne, s plným porozumením pre ich zdravotné problémy.

Na oddych a relax je pripravené wellness centrum, sústava bazénov  s termálnou vodou rôznej teploty, plavecký bazén, soľná komora a ďalšie.

Areál kúpeľov je obklopený krásnym lesoparkom s mohutnými listnatými a ihličnatými stromami, čo dodáva kúpeľom atmosféru pokoja a pohody.

Po procedúrach si návštevníci môžu posedieť v útulných kaviarničkách, alebo pri jazierkach s kvitnúcim lénom. V lesoparku sú chodníky na prechádzku s lavičkami.

Návštevníci Bojnických kúpeľov majú možnosť využívať verejné termálne kúpalisko Čajka . Veľkým zážitkom je pre každého návštevníka Bojnický zámok s bohatými zbierkami a mnohými kultúrnymi podujatiami. a konečne známa zoologická záhrada, najväčšia na Slovensku.

Hotely v kúpeľoch Bojnice




Liečebný dom GABRIELA
I. kategória 1 a 2-posteľové izby kúpeľňa so sprchou, WC farebná TV so satelitným príjmom...
 
cena za osobu/noc od
74,00 €
Liečebný dom BORINA (Baník)
Liečebný dom Baník s vlastnou recepciou a vonkajším bazénom má kapacitu 104 osôb. Ponúka...
cena za osobu/noc od
80,00 €
Liečebný dom KĽAK
Depandans s kapacitou 13 dvojposteľových izieb a 2 apartmány vybavených sprchou, WC, telefónom, TV so satelitom a...
 
cena za osobu/noc od
74,00 €
Liečebný dom LUX
I.kategória ubytovania s kapacitou 23 jedno a dvojposteľových izieb vybavených sprchou, WC, telefónom, TV so satelitom a...
 
cena za osobu/noc od
0,00 €
Liečebný dom LYSEC
Komfortne a štýlovo zariadený liečebný dom Lysec bol postavený v roku 2008. Kúpeľný dom je...
cena za osobu/noc od
82,00 €
Liečebný dom MIER
Liečebný dom Mier s vlastnou recepciou a balneoterapiou je prepojený spojovacou chodbou s liečebným domom...
 
cena za osobu/noc od
80,00 €
Liečebný dom SLÁVIA
Depandans s kapacitou 12  dvojposteľových izieb vybavených  sprchou, WC, telefónom, TV so satelitom a...
 
cena za osobu/noc od
74,00 €
Liečebný dom TRIBEČ
I. kategória 2-posteľové izby kúpeľňa so sprchou, WC farebná TV so satelitným príjmom telefón s...
 
cena za osobu/noc od
74,00 €
Liečebný dom ZOBOR
Depandans s kapacitou 7 dvojposteľových izieb vybavených  sprchou, WC, telefónom, TV so satelitom,chladničkou.Stravovanie a...
 
cena za osobu/noc od
74,00 €