Hotel HVIEZDA***

zobraziť mapu
Adresa
Hotel HVIEZDA***
Okružná 123
Dudince, 962 71
SK


Hotel HVIEZDA***

Popis ubytovania

Hotel HVIEZDA*** ponúka širokú škálu ubytovacích, stravovacích a doplnkových služieb, predovšetkým však pobyty zamerané na kúpeľnú a relaxačnú starostlivosť o hostí formou rekondičných a relaxačných pobytov. V posledných rokoch prešiel rozsiahlou rekonštrukciou.

Hosťom ponúka ubytovanie v jedno a dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, v rodinných izbách a v apartmánoch.

Štandard: Sprchový kút, balkón, LCD TV, telefón, bezplatné WIFI pripojenie

Apartmán klasik: rozdelené na 4 časti – veľká vstupná chodba, obývačka, spálňa a kúpelňa s možnosťou pridania až 2 prísteliek. Vybavenie rovnaké ako izba štandard.

Rodinné izby: rozdelené na 4 časti – veľká vstupná chodba, obývačka, spálňa (príp. 2 spálne) a kúpelňa s možnosťou pridania až 2 prísteliek. Vybavenie rovnaké ako izba štandard.

Atraktívnou častou hotela je hotelový bazén (22,5 x 11 m), ktorý ponúka okrem plaveckej časti aj unikátnu hydro-masážnu časť s vodnými atrakciami. Teplota vody: 28 - 29 °C. Wellness centrum je hosťom k dispozícii každý deň od 14:00 – 21:00. Nachádza sa tu Fínska sauna, Infra sauna, Parná sauna a vírivka
Priamo v budove hotela sa nachádza rehabilitačné centrum kde je k dispozícii široká škála zdravotnícko-rehabilitačných služieb.

Novinkou je novovybudovaný Aurelius golf park s 18-jamkovým adventure golfovým ihriskom, priamo v areáli hotela.

 Vybavenie
bar
bowling
golfové ihrisko
internet na izbách
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
parkovisko
reštaurácia
sauna
vnútorný bazén
výťah
wellness centrum
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené
konferenčná miestnosť