PARKHOTEL na Baračke****

zobraziť mapu
Adresa
PARKHOTEL na Baračke****
Na Baračke 89
Trenčianske Teplice, 918 01
SK


PARKHOTEL na Baračke****

Hodnotenia klientov

Celková spokojnosť: 98%
Renáta C. 100%

Maximálna spokojnosť absolútne so všetkým. Prekrásne prostredie, perfektný hotel so super službami, výborná strava, množstvo procedúr. Vrelo odporúčam.

Katarína S. 95%

S welnesspobytom v Parkhoteli na Baračke v Trenčianskych Tepliciach sme boli veľmi spokojní. Ubytovanie bolo pekné, služby welness výborné, bazén ideálny. Strava výborná, výber predjedlo, hlavné jedlo, dezert z ponuky dňa "ala carte", bohatý výber. Personál ochotný, milý, rýchla obsluha. Vrele doporučujem pre oddych a relax.

Ing. Zvonimír L. 99%

maximálna spokojnosť

všetky hodnotenia (7)

Popis ubytovania

PARKHOTEL na Baračke je malý, komfortný hotel rodinného typu. Leží v krásnom prírodnom prostredí kúpeľného mesta, na okraji kúpeľného parku. Vedľa hotela sa nachádza Labutie jazierko s možnosťou člnkovania a rybolovu a športový areál s tenisovými kurtami a minigolfovým ihriskom. Vzdialenosť do centra mesta je 10 min. prechádzkou cez kúpeľný park.

Hotel ponúka ubytovanie v priestranných dvojlôžkových izbách, apartmánoch a rodinných izbách. Celková kapacita hotela je 62 lôžok. 

Jednolôžková a dvojlôžková izba: kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou, sušič vlasov, káblová TV, prípojka na internet, telefón, minibar, trezor (Jednolôžková izba predstavuje klasickú dvojlôžkovú izbu obsadenú jednou osobou.)

Apartmány: Štúdio - jedna miestnosť s manželským dvojlôžkom a obývacou časťou s posedením.  Malý apartmán pozostáva z dvoch miestností - spálne s manželským dvojlôžkom a obývacej miestnosti. Veľký apartmán sa skladá z troch miestností - spálne s manželským dvojlôžkom, obývacej miestnosti a pracovne. Vybavenie - priestranný šatník, vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou, sušič vlasov, káblová TV, prípojka na internet, telefón, minibar a trezor.

V hotelovom wellness centre nájdete širokú ponuku viac ako 30 liečebných procedúr pod jednou strechou, ktoré vhodne doplňuje krytý bazén s rozmermi 10 x 6 m s celoročnou teplotou vody 30 - 31 °C, saunový komplex (fínska sauna a parný kúpeľ) a solárium. Počas letnej sezóny je Vám k dispozícii malá hotelová pláž s lehátkami na opaľovanie. V hoteli sa nachádza aj malá telocvičňa s multifunkčnou vežou a kardio prístrojmi.

Hotelová reštaurácia Vám ponúka bohatý raňajkový bufet, obedy a večere podávané á la carte alebo formou bufetu. Šálku kávy a domáci dezert si môžete vychutnať v kaviarni, na ktorú nadväzuje zimná záhrada. V letnom období je otvorená letná terasa s vonkajším krbom. 

Pre najmenších návštevníkov je k dispozícii novo otvorený detský mini klub s video rozprávkami, hrami, hračkami a omaľovávankami, v letnom období aj vonkajšie detské ihrisko.

Hotel ponúka aj priestory vhodné na organizovanie menších firemných akcii a školení. K dispozícii je Konferenčná miestnosť s kapacitou 60 miest a dva salóniky pre 12 a 14 osôb.

 Vybavenie
detský kútik
internet spoločné priestory
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
parkovisko
reštaurácia
sauna
wellness centrum
internet na izbách
kaviareň
vnútorný bazén
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené  
konferenčná miestnosť

Pobyty v hoteli PARKHOTEL na Baračke****




Trenčianske Teplice
Vek je len číslo - pobyt pre seniorov, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
83,34 €
Minimálna dĺžka
6 nocí
Trenčianske Teplice
Nie je čo riešiť - relaxačný pobyt, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
60,00 €
Minimálna dĺžka
3 noci
Trenčianske Teplice
Zahoď starosti - wellness pobyt, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
75,00 €
Minimálna dĺžka
4 noci
Trenčianske Teplice
Víkendový dúšok zdravia, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
90,00 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Trenčianske Teplice
Sme také aké sme, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
90,00 €
Minimálna dĺžka
3 noci
Trenčianske Teplice
Romantický pre nás dvoch, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
95,00 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Trenčianske Teplice
Veľkonočný pobyt, PARKHOTEL na Baračke****
cena za osobu/noc od
100,00 €
Minimálna dĺžka
4 noci