GRAND HOTEL BELLEVUE

zobraziť mapu
Adresa
GRAND HOTEL BELLEVUE
Horný Smokovec 21
Vysoké Tatry, 062 01
SK


GRAND HOTEL BELLEVUE

Popis ubytovania

Hotelový komplex GRAND HOTEL BELLEVUE sa nachádza v centre Vysokých Tatier v Hornom Smokovci, v nadmorskej výške 1010 m na úpätí Slavkovského štítu, na mieste nazvanom Pekná Vyhliadka.

Ponúka ubytovanie v 140 izbách - 11 jednoposteľových izieb, 113 dvojposteľových izieb, 14 apartmánov, 2 apartmány LUX.

Standard: kúpeľňa, sociálne zariadenie, trezor, minibar, sušič na vlasy, LCD TV, wifi, župan (Apartmán naviac - oddelená spálňa a obývacia miestnosť)

Súčasťou wellness centra je plavecký 20 metrový bazén (teplota vody 28 °C), saunový svet s fínskou – suchou a bylinkovými saunami, ochladzovací bazén, vírivé vane s teplotou vody do 36°C a kneipove kúpele. Šport centrum tvorí fitness centrum, priestranná telocvičňa s basketbalovými košmi a bránkami na sálový futbal. Hostia si môžu zahrať aj bowling, biliard alebo squash. V ponuke sú aj rôzne masáže, kúpele, inhalácie a iné.

 V hoteli sa nachádza aj lyžiarska škola, kde si môžete požičať lyže a bežky, taktiež požičovňa bicyklov a nordic walking palíc.

V elegantnej hotelovej reštaurácii Savarin sa podávajú bufetové raňajky a večere. V štýlovo zariadenom prostredí Slovenskej reštaurácie sa podávajú domáce slovenské špeciality podľa tradičných receptov. Počas leta si hostia môžu posedieť na terase Slovenskej reštaurácie s ponukou grilovaných špecialít a tradičných pochúťok slovenskej kuchyne. V Lobby bare si môžete dopriať voňavú kávu, horúcu čokoládu a čerstvé zákusky. V hoteli sa nachádza aj nočný Lucullus bar kde sa pravidelne konajú diskotéky.

Grand Hotel Bellevue jedno z najväčších hotelových kongresových centier na Slovensku ponúka konferenčný servis s kompletným technickým a servisným zázemím pre rôzne podujatia až do 600 účastníkov.

 Vybavenie
bar
bezbarierový prístup
bowling
detský kútik
fitness
internet na izbách
internet spoločné priestory
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
parkovisko
reštaurácia
sauna
squash
nočný bar
vnútorný bazén
výťah
wellness centrum
župan
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené  
hotelový transfer
konferenčná miestnosť
požičovňa športových potrieb
pranie/žehlenie bielizne
room service
trezor