Kúpele |  Catering |  Austrália |  Ubytovanie |  Slovensko |  Referáty | 

Kúpele Slovenska

  ... zdravie, relax, pohoda ...
kúpele Slovenska lázně na Slovensku Slovakia spa
o nás    spolupráca    referencie    kontakt

 Kúpele Slovenska


 Wellness hotely

 Úvod
 Ubytovanie
 Stravovanie
 Kongresy
 Relax a voľný čas
 Ceny a rezervácie
 Aqua pobyt
 Wellness pobyt
 Romantický víkend






Hotel Tri Studničky ****

Reštaurácie, kaviarne a bary

Menu zostavené naším šéfkuchárom Romanom Kováčom sa rýmuje so slovami originalita, exkluzivita a čerstvosť. Okrem klasickej ponuky reštaurácie v ňom môžete nájsť aj kreatívne interpretácie typickej slovenskej kuchyne.
Návšteva hotelovej reštaurácie s lahodnými špecialitami patrí k skutočným pôžitkom. Gril na drevené uhlie a originálna pec na pizzu dopĺňajú široký výber jedál domácej a svetovej kuchyne. Raňajky a večere sú podávané formou buffé, obedy à la carte. Jedinečné pocity z prostredia určite umocnia chvíle strávené v lobby bare s krbom a domácim kinom.

Reštaurácia

V štýlovej reštaurácii nášho hotela ponúka šéfkuchár so svojím tímom gastronomické zážitky kombinujúce tradície a fantáziu. Naprieč ročnými obdobiami budete zvádzaný farebným spektrom chutí a vôní.
Netypický interiér reštaurácie ešte viac zdôrazní priateľskú atmosféru nevtieravej prestíže a presvedčivej kvality

Lobby bar

Nechajte sa ponúknuť osviežujúcim kokteilom alebo si nechajte naservírovať váš obľúbený aperitív pred tým, ako sa oddáte gurmánskym pôžitkom počas večere. Vychutnajte si neformálny večer s priateľmi pri krbe v distingvovanej atmosfére lobby baru.

Letná terasa

Vychutnajte si očarujúci výhľad zo slnkom zaliatej terasy za sprievodu vône kvetín a spevu škovránkov. Rovnako lahodným dojmom na Vás zapôsobí obsah Vášho taniera, či pohára.

Šéfkuchár  Roman Kováč sa 4.10.2010 stal víťazom súťaže „HORECA varí s profesionálmi“. Stal sa jednoznačným víťazom spomedzi 164 kuchárov u odbornej poroty, ale jeho umenie jednoznačne ocenili aj hostia podujatia super finále. Tento mladý kuchár z Liptova počas uplynulých 4 rokov pôsobil v prestížnych hoteloch v Anglicku, ocenenými aj Michelin hviezdami. Pracoval napríklad aj pod vedením Petra Gortona (Master chefs of Great Britain), od ktorého sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok.

Brain food

Catering - kávové prestávky, obedy a večere

„Brain Food“ je špeciálne menu pre kávové prestávky, obedy a večere, pripravené pod dohľadom šéfkuchára Romana Kováča, víťaza súťaže „Horeca varí s profesionálmi“. Inovatívne menu predstavuje benefit nielen pre účastníkov konferencií či kongresov, ale aj pre samotných organizátorov.

Ide o starostlivo zostavené menu zo surovín a produktov, ktoré:

  • priaznivo vplývajú na koncentráciu
  • nezaťažujú tráviaci trakt
  • nespôsobujú ospalosť, naopak povzbudzujú
  • stimulujú koncentráciu
  • pomocou antioxidantov zlepšujú pamäť
  • stimulujú neurónové cesty účastníkov
  • uchovávajú v tele optimálne množstvo cukru
Nový „BRAIN FOOD“ (pokrm pre mozog) koncept je inteligentnou alternatívou pre efektívne firemné podujatia. Chutné jedlo poteší nielen jazyk, ale zvyšuje pozornosť a koncentráciu ich účastníkov.
Slovensko, study in Australia
SKonline® 2000-2014, Všetky práva vyhradené.